Traži
Košarica

Adresa

Untitled Document

Ovdje nas možete naći :
Kolodvorska 12
(PC Intershop)
71000 Sarajevo

Trgovina:
Radno vijeme non-stop
Pon.- sub. od : 09:00 do 21:30
Ned. i praz. od: 11:00 do 19:00
Tel. (0)33 655-807
Fax. (0)33 712-391

Veletrgovina:
Tel. (0) 33 712-390
Fax. (0) 33 712-391

info@conrad.ba
support@conrad.ba

itač e-knjiga PocketBook Pro912, tamno siv, 24,63 cm (9,7'') zaslon na dodir
Kat. Br. 878096
Serijski broj: 897195002779
Oznaka: 897195002779
0,00 KM
Uklj. PDV Plus Dostava »
Troškovi dostave za BiH iznose10,00 KM
Cijena u trgovini i na web stranici ne mora biti indentična!
rasprodano
Kom.
Detalji proizvoda Pribor Slični proizvodi Recenzije Dokumenti & Download

itač e-knjiga PocketBook Pro912, tamno siv, 24,63 cm (9,7'') zaslon na dodir

Izdvajamo

 • E-Ink zaslon osjetljiv na dodir od 24,63 cm (9,7'') omogućava čitanje identično čitanju knjige
 • Jednokratno punjenje aku baterija dovoljno je za čitanje 20 knjiga (oko 7.000 prelistavanja)
 • WLAN, Bluetooth® i senzor položaja
 • Podržava funkciju pretvaranja Teksta u govor
 • Više od 40 rječnika za prevođenje
 • Primjenjivi višestruki Korisnički profiliMultitasking â€“ istovremeno čitanje i obrađivanje više knjiga, dokumenata i tekstova

Opis

E·INK zaslon
Primjenom E-Ink tehnologije čitanje pomoću uređaja PocketBook Pro 912 identično je čitanju obične knjige. Zaslon podržava 16 nijansi sive boje što omogućava prikaz zahtjevnih tekstova i ilustracija.

Sigurnost za oči
U odnosu na konvencionalne LCD zaslone na E-Ink zaslonu nema treperenja koje uzrokuje naprezanje očiju. Pomoću elektroničkih čitača tvrtke PocketBook možete satima čitati, a da ne brinete o svom vidu.

Još ugodnije za oči
Vlasnici uređaja PocketBook Pro 912 nemaju problema s uglom gledanja ili odsjajem sunca. Elektroničke čitače tvrtke PocketBook možete koristiti i za sunčanih dana. Ako je potrebno, možete aktivirati ''ažuriranje bez zatamnjenja zaslona''. Dovoljno je u postavkama podesiti odgovarajuću funkciju.

Trajanje rada
Jednokratno punjenje aku baterija uređaja PocketBook Pro 912 dovoljno je za čitanje 20 knjiga. To je dovoljno za oko 7.000 prelistavanja (tj. za mjesec dana čitanja 2 sata na dan bez punjenja).

Zaslon osjetljiv na dodir
Uređaj PocketBook Pro 912 koristi indukcijski zaslon osjetljiv na dodir kojim se upravlja pomoću olovke. Primjena ove tehnologije sprječava nastanak odsjaja na zaslonu.

WLAN i internet
Koristite internet pomoću svojeg PocketBook Pro 912. Ugrađen WLAN omogućit će vam korištenje interneta svugdje gdje postoji pristup internetu. Model PocketBook Pro 912 ima ugrađen pretraživač. Pomoću njega možete pregledavati sve stranice.

Bluetooth® 
Uređaj PocketBook Pro 912 možete priključiti na sve Bluetooth uređaje, npr. na mobitele (priključak za internet, prijenos podataka), računala itd.

Još više knjiga
U uređaju PocketBook Pro 912 instalirani su licencirani ABBYY Lingvo rječnici. Po želji možete nabaviti do 44 rječnika jednostavnim preuzimanjem sa web-mjesta Bookland.net.

Jednostavno rukovanje
Za čitanje na uređaju PocketBook nije potrebno računar ili instalacija nekog dodatnog softvera. Svi potrebni sadržaji već su instalirani u uređaju PocketBook. 

Softver
Tvrtka PocketBook International neprestano radi na poboljšavanju funkcija elektroničkih čitača. Jedna od najnovijih inovacija je potpuno prerađen glavni izbornik. Rukovanje čitačem može se potpuno prilagoditi vašim potrebama i uz pomoć postojećih vizualnih dodataka (Widget) možete podesiti ugodnu konfiguraciju radnog mjesta u skladu sa svojim željama.

Pronalaženje knjige u uređaju
Pretraživač knjiga instaliran je direktno u uređaju PocketBook. Potrebno je samo unijeti ime autora ili naslov knjige i vaš će čitač prikazati sve unose o traženoj knjizi.

Knjižara BookLand
Kupnjom uređaja PocketBook Pro 912 pronaći ćete tisuće besplatnih knjiga. Osim toga, na raspolaganju je oko 30.000 knjiga (bez autorske zaštite) različitih naroda na 59 svjetskih jezika u knjižari Bookland.net.

Pretvaranje teksta u govor (text to speech)
Po prvi put jedan elektronički čitač podržava funkciju pretvaranja teksta u govor. Funkcija pretvaranja teksta u govor podržava čitanje na 26 jezika.

Aktivan sadržaj
„Aktivan sadržaj“ jedinstvena je funkcija čitača koja ujedinjuje pristup popisu sadržaja te svim vašim bilješkama i oznakama. Sve bilješke i oznake prikazane su direktno u popisu sadržaja. 

Glazba
U uređaju PocketBook Pro 912 ugrađen je player muzike. U pozadini možete slušati muziku pomoću slušalica ili ugrađenih zvučnika.

Adobe PDF Reader
U svim uređajima koristi se licencirani softver Adobe koji je posebno prilagođen za PocketBook International. Pomoću softvera Adobe možete otvarati zaštićene EPUB i PDF datoteke.

čŒitanje bilo kojih formata
Elektronički čitači tvrtke PocketBook nemaju ograničenja u radu s knjigama. PocketBook podržava sve formate e-knjiga: EPUB DRM, PDF DRM, HTML, DJVU, RTF, TXT, PRC, CHM, DOC, Docx, TCR, FB2, FB2.ZIP.Pravilan odabir memorijske kartice
Ako uređaj ne koristite samo za čitanje, već i za pohranu različitih informacija, sigurno ćete htjeti nadograditi kapacitet memorije za veću udobnost. Ovaj model podržava memorijske kartice microSD i microSD HC s kapacitetom memorije do 32 GB. Brzina čitanja i zapisivanja podataka na kartici ne utječe na rad uređaja.

Ažuriranje upravljačkog softvera
Ažuriranje softvera (upravljačkog softvera) komforno je i jednostavno. Potrebno je samo otvoriti odgovarajuće datoteke i sliku upravljačkog softvera postaviti u korijenski direktorij (root) memorijske kartice. Zatim je potrebno datoteke iz mape (igre) kopirati u odgovarajuću mapu u uređaju. Nakon ažuriranja upravljačkog softvera na kartici ne nastaju datoteke za koš za smeće, ali se slikovna datoteka ne briše automatski. Potrebno ju je ručno ukloniti.

Prijenos podataka
Kopiranje podataka na uređaj iznimno je jednostavno! Svoj uređaj PocketBook samo morate priključiti na računar i e-knjige premjestiti u odgovarajuće mape. Detaljnije informacije o prijenosu podataka možete pronaći u uputama.

Tehnički podaci


Boja Siva
Dimenzije (Š x V x D) 193 x 11,5 x 263 mm

Uključeno u dostavu

 • čŒitač e-knjiga PocketBook Pro 912 od 24,63 cm (9,7'')

Oprema

 • Induktivan zaslon osjetljiv na dodir (digitalizator) od 24,63 cm (9,7'') iza zaslona
 • 16 nijansi sive boje
 • MicroSD do 32 GB
 • Micro USB (12 Mb/s)
 • Ugrađen zvučnik
 • G senzor
 • Bluetooth®
 • WiFi
 • Memorija: 256 MB
 • Flash memorija: 2 GB
 • Formati teksta: Docx, EPUB (DRM), PDF (DRM), FB2, «FB2.ZIP», TXT, DJVU, RTF, HTML, PRC (mobi), CHM, EPUB, DOC, TCR.

Kupci koji su pogledalii ovaj proizvod također su bili zainteresirani za:
Untitled Document
Untitled Document